نظافت دفاتر گوگل با ربات‌های چند وظیفه‌ای

یازار :

+0 به یه ن

ربات‌های جدید شرکت گوگل، برای مرتب کردن دفاتر گوگل استفاده می‌شوند، این ربات‌ها بخشی از پروژه شرکت گوگل برای ایجاد یک ماشین همه منظوره است که قادر است در طول روز به انسان‌ها کمک کند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ربات‌های جدید شرکت گوگل، برای مرتب کردن دفاتر گوگل استفاده می‌شوند، این ربات‌ها بخشی از پروژه شرکت گوگل برای ایجاد یک ماشین همه منظوره است که قادر است در طول روز به انسان‌ها کمک کند.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از ورج، ساخت رباتی که بتواند یک میز را پاک کند و دری را باز کند بسیار پیش پا افتاده به نظر می‌رسد، اما طبق یک پروژه تحت نظارت شرکت مادر گوگل، آلفابت، این در واقع یک پیشرفت بزرگ است که ممکن است راه را برای روبات‌های همه منظوره که قادر به کمک به انسان در طول روز هستند هموار کند.

بیشتر بخوانید:قالیشویی در ازگل

تصور کنید یک ربات پیشخدمت مقرون به صرفه دارید که می‌تواند خانه شما را مرتب کند یا از سالمندان مراقبت کند. این چیزی است که Everyday Robots، یک پروژه تحت نظارت آلفابت، سعی در ایجاد آن دارد.

در روز جمعه، تیم پشتیبان این پروژه، گزارش داد که نمونه اولیه ربات‌های آن ها، اکنون به اندازه کافی هوشمند است، که به طور مستقل در دفاتر گوگل در کالیفرنیا کار کنند.

اما شاید مهم‌تر از همه چیز، این است که، ربات‌ها می‌توانند یاد بگیرند که این ربات ها، نه یک وظیفه، بلکه وظایف مختلفی را انجام دهند. هانس پیتر بروندمو، مدیر ارشد این پروژه می‌نویسد: «همان رباتی که زباله‌ها را مرتب می‌کند، اکنون می‌تواند به یک افزونه برای پاک کردن میز‌ها مجهز شود و از همان افزونه استفاده کند که فنجان‌ها را بردارد یا در‌ها را باز کند».

هدف این تیم ایجاد ربات‌هایی است که می‌توانند یاد بگیرند و نیازی به برنامه‌ریزی مکرر ماشین‌ها برای یک کار خاص در شرایط خاص را از بین ببرند. برای رسیدن به این هدف، تیم بر الگوریتم‌های یادگیری ماشینی تکیه کرده است که می‌تواند شامل آموزش ربات برای رسیدن به هدف مورد نظر با انجام شبیه‌سازی‌های آزمون و خطا باشد.

این رویکرد می‌تواند زمان لازم برای آموزش یک ربات را به شدت کاهش دهد. در سال ۲۰۱۶، زمانی که از شبیه‌سازی استفاده نمی‌کردیم و از پیکربندی آزمایشگاهی کوچکی از ربات‌های صنعتی برای یادگیری نحوه گرفتن اشیای کوچک مانند اسباب‌بازی‌ها، کلید‌ها و وسایل روزمره خانگی استفاده می‌کردیم، معادل چهار ماه طول می‌کشید تا یک ربات بتواند یاد بگیرد که چگونه یک درک ساده را با نرخ موفقیت ۷۵ درصد انجام دهد. امروزه، یک ربات تنها یاد می‌گیرد که چگونه یک کار پیچیده مانند باز کردن در‌ها را با نرخ موفقیت ۹۰ درصد با کمتر از یک روز یادگیری در دنیای واقعی انجام دهد.

برای آموزش بهتر ربات ها، این تیم اکنون قصد دارد استفاده از آن‌ها را در سراسر دفاتر گوگل در منطقه سانفرانسیسکو گسترش دهد.

مقالات دیگر:وکیل پایه یک دادگستری در ارومیه

خوشه فرش کردستان به دنبال دستیابی به بازار آمریکای شمالی است

یازار :

+0 به یه ن

عامل خوشه فرش کردستان مهمترین دستاورد این خوشه در استان را تلاش برای حضور در بازار آمریکای شمالی اعلام کرد و گفت: ۷۰ درصد فرش دستباف دنیا در آمریکای شمالی به فروش می رسد لذا وقتی در این بازار حضور پیدا کنیم موفق خواهیم شد.

عامل خوشه فرش کردستان مهمترین دستاورد این خوشه در استان را تلاش برای حضور در بازار آمریکای شمالی اعلام کرد و گفت: ۷۰ درصد فرش دستباف دنیا در آمریکای شمالی به فروش می رسد لذا وقتی در این بازار حضور پیدا کنیم موفق خواهیم شد.

به گزارش زریان موکریان؛ رحمت الله علاقبندان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  با اشاره به اینکه مطالعه شناختی خوشه فرش در استان به اتمام رسیده و وارد برنامه عمل آن شدند، اظهار داشت: برنامه عمل، خروجی مطالعه شناختی خواهد بود که در آن اولویت ها مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده سازی هر خوشه سه سال زمان می برد، افزود: در سال اول فاز مطالعات شناختی خوشه فرش، وضعیت خوشه در سطح بین المللی، ملی و منطقه ای به صورت عمیق بررسی می شود.

عامل خوشه فرش کردستان از دیگر برنامه های خوشه فرش را تهیه نقشه صادرات فرش و برگزاری استارتاپی در این حوزه خواند و یادآور شد: در راستای برنامه های خوشه هم اوایل آبان امسال یک تور صنعتی به نمایشگاهی در دبی داشتیم.

علاقبندان اضافه کرد: از این خوشه نباید انتظار رفع مشکلاتی هم چون بیمه بافندگان فرش را داشت چراکه چنین امری در حیطه رسالت آن نیست و این موضوع باید در سطح کشور حل و فصل شود.

وی از دیگر برنامه های خوشه را ایجاد خانه خلاق فرش دانست و افزود: رایزنی های لازم با اداره کل میراث فرهنگی استان انجام شده و سرمایه گذار این کار هم تعیین شده است ولی هنوز کار شروع نشده است.

مقالات بیشتر:قالیشویی سعادت آباد

عامل خوشه فرش کردستان با بیان اینکه پیگیری ثبت برند جهانی فرش سنندج و بیجار را هم در برنامه دارند، گفت: هزینه مورد نیاز این برنامه هم از طریق خوشه فرش تامین شده و بزودی این مهم اتفاق می افتد.

علاقبندان تجهیز مرکز آموزش فرش و راه اندازی سایتی در حوزه طراحی فرش را هم از دیگر اقدامات مدنظر خوشه فرش در استان خواند و افزود: فعالان و افراد شناخته شده صنعت فرش استان برشوری اطلاع رسانی هم تهیه می کنند.

وی در ارتباط با کارخانه نخ ریسی که یکی از حلقه های مهم تولید فرش است و در این استان وجود ندارد، اظهار داشت: احداث کارخانه نخ ریسی نیاز به سرمایه گذاری کلان دارد ولی اگر سرمایه گذاری در این راستا اعلام آمادگی کند از او حمایت می کنیم.

عامل خوشه فرش کردستان با بیان اینکه کارهای مربوط به خوشه توسعه ای و تسهیل گری است، ادامه داد: تاکنون ۱۴ خوشه فرش در کشور اجرایی شده است که با توجه به اینکه هر کدام در حوزه جغرافیایی متفاوتی بودند به دلیل وجود فرهنگ و زیرساخت های مختلف، اولویت های آنها نیز یکسان نبوده ولی امکان دارد دستاوردهای مشترکی حاصل شده باشد.

 

 تاکنون در کردستان ۲ خوشه صنعتی طیور و مصالح ساختمانی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان به سرانجام رسیده و خوشه فرش هم در حال اجرا است.

خوشه صنعتی عبارت است از مجموعه ای همگن از صنایع که در مناطق جغرافیایی به سبب وجود مزیت های خاص و یا سرمایه های قوام یافته اجتماعی هم چون فن و مهارت با اهداف اقتصادی شکل گرفته و همکاری توام با رقابت با یکدیگر دارند.

مقالات دیگر:مرکز توانبخشی سالمندان

راه نجات بازار فرش، تحریک تقاضاست

یازار :

+0 به یه ن

 

بادام برجاه گفت: امروز برای نجات بازار فرش، باید برای تقاضای داخلی و صادرکننده تسهیلاتی قائل شویم تا بازار تحریک شود و در این صورت صادرات رونق می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت‌وگو، سیدعلی آل احمد، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف کشور با برنامه «صبح و گفتگو» در مورد بازار فرش دستباف مصاحبه تلفنی کرد.

آل احمد گفت: ارزش دلاری حجم صادرات فرش حدود 400 میلیون دلار و در سال 97 با اعلام تعهد برگشت ارز و تحریم فرش دستباف به حدود 238 میلیون دلار رسید؛ همچنین در سال 98، صادرات به 70 میلیون دلار و در سال 99 به 60 میلیون دلار رسید و پیش بینی می شود در سال 1400 به بیش از 50 میلیون دلار نرسد.

مقالات دیگر:قالیشویی اکباتان

وی افزود: هیچ خبر دقیقی مبنی بر برداشتن تحریم فرش به دست نرسیده و هیچ خریدار آمریکایی اقدامی برای ورود به بازار خرید نکرده اند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف کشور همچنین در مورد بازار داخلی فرش دستباف اظهار کرد: در بخش تولید که سرمایه گذار براساس امید به آینده ورود می کند، بازار ترمز کرده و تولیدکنندگان تولید خود را تا 50 درصد کاهش داده اند همچنین در تقاضای خارجی نیز، فرش هایی که در شبکه توزیع خارجی قرار می گرفت، به دلیل تعهد برگشت ارز و کرونا جابجایی فرش حذف شد و بازارهای هدف با فرش های رقیب پر شد.

سیاست گذاری غلط موجب اُفت بازار فرش شد

همچنین علی بادام برجاه، فعال حوزه فرش گفت: در کنار تولید سنتی فرش دستباف، مجموعه های بسیار قوی در کشور هستند که با رعایت ضوابطی که نیازمند بازاریابی بین المللی است فرش های دستباف را مبتنی بر بازارهای جهانی تولید می کنند.

بادام برجاه افزود: تقریبا از اوایل انقلاب، تحریم فرش از سمت آمریکا بوده و مسئله جدیدی نیست که توسط فعالان فرش این موضوع حل شده بود اما برخی سیاست گذاری های غلط داخلی موجب اُفت بازار فرش شد.

وی با اشاره به هزینه 80 درصدی تولید فرش صادر شده اظهار کرد: امروز برای نجات بازار فرش، باید تقاضا را تحریک کنیم؛ باید برای تقاضای داخلی و صادرکننده تسهیلاتی قائل شویم تا بازار تحریک شود و در این صورت صادرات رونق می گیرد.

با تبلیغات مناسب می توان رونق را به بازار فرش دستباف برگرداند

این فعال حوزه فرش عدم اطلاع رسانی در حوزه فرش را از جمله مشکلات داخلی دانست و ادامه داد: می توان با 4 میلیون تومان یک فرش زیبای عشایری بجای فرش های چند صد میلیونی برای منزل تهیه کرد اما عدم اطلاع رسانی به جامعه و عدم ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین بدنه فرش دستباف با جامعه موجب شده فرهنگ استفاده از این فرش از بین برود در حالی که با تبلیغات می توان بازار جذابی در داخل باش

بادام برجاه ضمن اشاره به تفاوت تولیدکنندگان فرش های ماشینی و دستبافت تشریح کرد: تولیدکننده فرش دستباف خرد است و صادرکننده آن بسیار ضعیف شده است.

وی همچنین با بیان اینکه ضریب پوشش شبکه ایران کالا در کشور چندان بالا نیست یادآور شد: اطلاع رسانی ها باید عام باشد و در دید همگان قرار گیرد.

مقالات بیشتر:وکیل در پونک


  • [ 1 ]